Bozbağlar Hayderakan Cumhuriyet Ortaokulu
Bozbağlar Köyü Hayderekan Mezrası KOCAKÖY/DİYARBAKIR

VİZYON

Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı ve Demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmektir.

Tübitak 4006 proje uygulanmakta
Öğretim Şekli :TEKLİ

TEKLİ

Ders Başlama 08:20- Ders Bitiş 14:30

Kocaköy İlçesine 15 Km , Diyarbakır Merkeze 50 Km uzaklıktadır.

Kocaköy Diyarbakır